Kinderfeestje voor mijn verjaardag

Eigenlijk wilde we mijn kinderfeestje op mijn verjaardag doen. Maar toen bleken een heleboel kindjes op vakantie te zijn. Dus hebben we het op 2 september gepland. In totaal met 14 kinderen en ook buurvrouw Annemieke, Tante Wieteke en pap en mam waren mee.

We zijn naar Oud Valkeveen geweest. Gaaf was dat, ook was het heerlijk weer. Daarnaast heb ik super veel mooie kado’s gehad. Dank jullie daarvoor: Kasper, Marit, Evy, Nikki, Noor, Fiene, Roos, Kenji, Chanel, Isabel, Sky Jane, Sietske en ook Samuel.

 

 

Taart bakken

Ook hebben we een taart gebakken. Mama en ik zijn daar vrijdag mee begonnen en hebben hem zaterdagochtend afgemaakt. En heel veel kleuren taart.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *