Ik ben Julie

Ik ben Julie Haeck, geboren op 19 augustus 2011. Mijn mama is Katinka Haeck-Lemmen en mijn papa is Richard Haeck. Als heel klein babytje kwam ik ter wereld. Ik was 6 weken te vroeg. Daar merk je nu echt niets meer van hoor.

Mijn namen

Verder heb ik ook nog de namen Emma en Rosalie. Julie Emma Rosalie Haeck dus. Emma is van Emmanuel, eigenlijk van opa Pieter. De suikeroom van mama. Hij heeft me net niet meer mee kunnen maken. Toch weten papa en mama dat opa Pieter heel bijzonder voor me was. Ik draag zijn naam dan ook graag.

Rosalie komt van oma Tineke. De mama van mijn mama. Zo is die ook nog een beetje bij me.

Mijn omie en opie

Gelukkig heb ik oma Hennie en opa Max. Daar mag ik elke week een dag naartoe. Logeren en leuke dingen doen bij omie en opie is altijd feest. Ze zijn er altijd voor me. Want als papa of mama er even niet kunnen zijn staan zij altijd klaar. Ik vind ze heel lief.

naar school

Ik volg het NEO onderdwijs. Dat is een speciale manier van lesgeven voor kinderen die een hoger IQ hebben dan andere kinderen. In groep 2 ben ik getest en het bleek dat ik hiervoor in aanmerking kom. Vanaf groep 3 volg ik dus NEO onderwijs.