Mijn nieuwe hond

Ik heb op 24 juli 2020 een hondje gekregen. Hij heet boef het is een labrador retriever. Hij is zwart van vacht en hij is heel eigenwijs.

Boef heeft een keer een sok opgegeten. En mijn moeder moest nog om negen uur ’s avonds naar de dierenarts in Amsterdam. Ze was pas om elf uur thuis. Hij heeft in het bos toen hij los liep ok een keer een mondkapje opgegeten.

Boef is soms ook wel lief hoor hij is niet alleen maar stout. Hij houd heel veel van spelen en sneeuw. Gelukkig voor hem want het gaat morgen of vandaag sneeuwen. Ik vind sneeuw ook heel leuk ik ga morgen met Sietske mijn buurmeisje in de sneeuw spelen.

Weer terug naar Boef, ik hou heel veel van hem. Mijn moeder en ik wilden heel graag een hond. Mijn vader was een beetje tegen, want hij was vaak weg voor werk, maar nu niet meer dus mocht ik een hond. Dat is heel leuk.

Ook mijn buurmeisje Sietske vindt Boef geweldig. Ze is mijn allerbeste vriendin, dus ik zei dat de Boef ook van haar is. Soms gaat ze ook mee wandelen. Ik moet minstens één keer per dag met Boef wandelen, soms doe ik ook meer. Boef heeft ook al twee keer een ziekte gekregen de naam van de ziekte is giardia. Hij heeft ook al twee keer een riem door gebeten. Hij houdt veel van snoepen, ik moet zeggen hij heeft een beetje een buikje ( dus hij is een beetje een dikkie ). Hij ligt vaak bij papa ’s voeten te slapen.

Nou dit was het al tot de volgende keer en ik zal zeker meer over Boef gaan vertellen groetjes Julie Haeck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *