Zusjes dag

Vandaag was een bijzondere leuke dag. Allereerst gingen we met de BSO naar de de speeltuin, altijd leuk. Daar kregen we te horen dat er bij het strand bij restaurant de Jutter allemaal speelkussens stonden. Ook speelkussens met een waterglijbaan. Alleen hadden we geen zwembroeken bij ons. Dus hup in de onderbroek. Die was kletsnat. Haha……

Ook had ik vandaag en luiertje en bescherm brilletje van Liv bij me. Die heb ik aan de andere kinderen laten zien. Cool joh.

Zusjes dag

En toen gingen we naar het ziekenhuis. Daar gaan we in de avond altijd naartoe. Ik baalde eerst want ik wil naar Liv toe. Maar dan moeten ze weten of ik waterpokken heb gehad. Daarvoor had ik dus gisteren bloed laten prikken.

Mama ging eerst naar Liv. Toen kwam ze redelijk snel terug: “Julie je mag mee!”, zei ze…….YES. De dokter had een briefje gemaakt en de uitslag was dat ik dus wel al waterpokken heb gehad. En toen…..naar mijn kleine zusje. Ik moest wel steeds op een stoel zitten en rustig zijn. Tja het is ook wel een bijzondere plek met allerlei slangetjes en dingen. Maar ik snap dat allemaal wel, het is om Liv snel te laten groeien. En ze mocht bij mama liggen, dus hebben we een meisjes foto gemaakt.

Wil je meer lezen over mijn zusje? www.livhaeck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *